2016. március 19., szombat

Zenész hírek egyveleg

Meghalt Guido Westerwelle volt német külügyminiszter

Guido Westerwelle Belgrádban54 éves korában a kölni egyetemi klinikán elhunyt Guido Westerwelle volt német külügyminiszter, a liberális német Szabad Demokrata Párt (FDP) egykori elnöke, írja az MTI. Pályatársai szerint szenvedélyes demokrata és elkötelezett európai volt, a piacgazdaság és a toleráns társadalom feltétlen híve, aki nemzedékeket inspirált.

A politikus régóta küzdött a leukémiával, halálhírét pedig a nevét viselő alapítvány jelentette be. A homoszexualitását nyíltan vállaló Westerwelle és élettársa, Michael Mronz azt üzente:
"Küzdöttünk. A cél közel volt. Hálásak vagyunk a közösen eltöltött, hihetetlenül csodálatos időért. A szerelem megmarad."
Westerwelle és Mronz 2004 óta éltek együtt, az elmúlt hat évben pedig bejegyzett élettársi kapcsolatban éltek.

Forrás: Index, Fotó: Alexa Stankovic
SPF: RIP.

Mese a polgármesterről, akit a leszbikus felesége egy sportolónővel csal meg

Aki a magyar politikai életnek csak egy kicsit is közelébe jutott, biztosan találkozott már ezzel a bizonyos pletykával, szóbeszéddel, legendával, vagy hogy is nevezzük. A főszereplő egy befolyásos vidéki polgármester, aki sikert sikerre halmoz városában, ám családi élete egy csődtömeg: a felesége leszbikus lett, és egy olimpiai bajnokkal csalja.

A dolgot a polgármester emberei persze próbálják eltitkolni minden erővel, lássuk be, tényleg nem vonzza a szavazatokat, kellemetlen kampányfegyver lehet az ellenfél kezében egy leszbikus feleség. Pláne, ha az leplezni sem nagyon próbálja a kapcsolatot. És így lassan az egész város és az egész ország suttog a nem mindennapi liezonról, hiába nem ír a sajtó az ilyen magánügyekről.

Forrás: Index
SPF: igen, ezt a pletykát én is hallottam K. Lakos fideszes politikusról. (Az alapítványi pénz nem közpénz.) Nem tudom, hogy mi az igazság belőle, de az biztos, hogy egy ország suttogja. Furcsa, hogy nem ment volna utána egy (több) újságíró, ha igaz lenne, mert akkora hatalma azért neki sincs, hogy ezt eltitkolja. 

Leforrázta barátnője meleg fiát és barátját

Szexuális hovatartozásuk miatt egy fazék tűzforró vízzel öntötte le barátnője huszonéves fiát és a vele együtt alvó barátját egy 48 éves férfi, Martin Blackwell Georgiában, írja a Sky News.

A 21 éves Marquez Tolbert barátjánál, a 23 éves Anthony Goodenéknél aludt, amikor álmukban leforrázta őket a vendéglátó fiú anyjának barátja. A pár másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, főleg a hátukon, az arcukon és a nyakukon sérültek meg. Mindkettőjükön bőrátültetést kellett végrehajtani. A tűzforró vízre riadtunk fel, csak üvöltözni tudtam – mesélte a vendégül látott fiatalember az aljas támadásról, aki arról is beszélt, hogy a fájdalmak miatt sokáig egyáltalán nem tudtak aludni sem.

Marquez Tolbert
Mr Tolbert before the attack. Pic: Facebook

A férfi közben azt üvöltözte, hogy takarodjanak ki a házából, ami egyébként nem az övé, hanem a barátnőjéé, ő is csupán vendégként töltötte ott az éjszakát. Miután leforrázta a fiatalokat, kicibálta, majd kizárta őket a lakásból. A rendőröknek később azt mesélte, hogy az együtt alvó pár úgy festett, mint két összeragadt hot-dog, ezért locsolta le őket. "Rendbe fognak jönni, csak egy kis forró vizet kaptak" – tette hozzá. A férfit azóta őrizetbe vették.

Forrás: Index, Sky News (csak akkor nézd meg a képet, ha erős vagy).
SPF: az ilyen ember minek van?!

1 megjegyzés:

  1. Meglepő nekrológ Guidoról:
    http://mno.hu/kulfold/mi-marad-a-nemet-liberalizmus-fenegyereke-utan-1333754

    VálaszTörlés