2014. október 28., kedd

Zenész hírek a nagyvilágból 157. - Videó: Utasok nyomták le a homofób őrjöngőt a repülőtéren

Hogyan reagálna a tömeg Ferihegyen, ha egy nagy darab, fiatal férfi megtámadna egy melegnek vélt fickót? Dallasban pillanatok alatt lenyomták a rendbontót, a reptéri rendőröknek már csak egy rasszista szónoklatot kellett meghallgatniuk bilincselés közben.A fiatal férfi először fennhangon szidalmazta a rózsaszín inges utast a Dallas/Fort Worth nemzetközi repülőtéren, majd - mivel az közelment hozzá és mosolygott rajta - egyszer csak nekiugrott és belerúgott, és megpróbálta leteperni az utast.

Erre azonban már nem volt ideje, mivel a többi utas pillanatokon belül a földre vitte. Különösen egy cowboykalapos, idősebb férfi lépett fel vele szemben erélyesen, érces hangon rendreutasítva a homofóbot.

Forrás: HVG
SPF: éljenek a cowboyok, vesszenek az idióták!

3 megjegyzés:

 1. A "a vesszenek az idióták" megjegyzésed a keresztény szeretet jegyében született a mentális problémákkal küzdő embertársad ellen? Csak kérdezem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kettőt nem érdemes összekeverni. Az idióta és a mentális problémákkal küzdő nem uaz.
   Abszolút keresztényi a kisebb mellett kiállni.
   Am. napi Ev. "Távozzatok tőlem mind, ti, gonosztevők!"
   :)

   Törlés
 2. Jogos. A mai meg: "Íme, ördögöket űzök és gyógyítok, ma és holnap, és harmadnap befejezem. De ma, holnap és a következő napon úton kell lennem; mert nem lehet, hogy próféta Jeruzsálemen kívül vesszen el. Jeruzsálem, Jeruzsálem! (= ! ירושלם ירושלם )

  VálaszTörlés