2014. október 4., szombat

Az öltözök világa

Leginkább vicces. Járok egy-két helyre ilyen-olyan sportot űzni, ezekből a tapasztalatokból szemezgetek. 

Egy ideig vicces, de egy idő után inkább unalmas, amikor rendszeresen a buziság a téma néhány szigorúan heteroszexuális izmos fiúnál. "Leszopsz? Haha. Megyünk b@szni a fürdőbe? Haha. Ma tövig lesz? Haha." Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ez a szint, vagy valóban van bennük egy kis rejtett melegség. Szerintem utóbbi. Annál biztos, akiről tudom, hogy pénzért csinálta.
Szintén fárasztó, amikor már egy egész focicsapatnyi 40+-os hapsinál szintén az a móka, hogy "Béla, öterezért leszopsz akkor? Haha. Csak otthon ne tudják meg. Jobb leszek az otthoninál, Haha." De most tényleg?!

Azán van az a két srác, akikről nem tudom, hogy melegek-e, bár miután 3 perc alatt kész az öltözés és a fürdés, valószínű, hogy nem azok. Sajnos. A kisebbik viszont úgy jár, billeg, hogy pontosan tisztában van azzal, hogy a 10-es skálán 24 pontot ér el. A szemtelen mindenit neki, hogy lehet ekkor a önbizalma... :) Egy ilyen giffel üdvözölném egyszer. :)

http://sorrygirlsisuckcock.tumblr.com/
Forrás

Aztán vannak azok, akik imádják magukat. Nem is törődnek a külvilággal. Folyamatosan a tükörben keresik magukat, a hajukat igazgatják minden gyakorlat után, és így tolják le az öltözést és az egész edzést is. Az ilyennek nem irigylem a társát, akkor se ha az illető önmaga... :)

Van olyan terem is, ahol az edzőfiú közismert melegpornós. Talán még ma is aktív - a filmekben biztos az volt. :) 


Forrás

Mára ennyi, majd még folyt. köv.

3 megjegyzés:

  1. Hmmmm, ez tök érdekes bejegyzés lett.

    Én is szoktam figyelni, és persze nézelődni is. Otthonról nekem is hasonlóak a tapasztalatok, mint Neked. Szerencsére itt másabb a helyzet, a buzizós csoport itt szinte egyáltalán nincs jelen, legalábbis ahová járok, ott nem jellemző. Vagy nem értem meg. :) Viszont a tükörben nézelődősből rengeteg van. És melegpárból is, amit meg olyan jó látni. És akadnak 24 pontosok is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No akkor már csak egy képriport hiányzik. :D

      Törlés
    2. Majd egyszer az is lesz. :D
      Addig meg égetem a retinámba. :)

      Törlés