2015. július 29., szerda

Zenész hírek a nagyvilágból 193. - Svéd szélsőjobboldaliak melegfelvonulást tartanak a stockholmi muszlim negyedben

Szokatlan trollkodásra szánta el magát egy svéd szélsőjobboldali szervezet: szerdán, azaz ma délben elkezdtek egy nem hivatalos Pride-ot, egy kb. 100 fős békés melegfelvonulást Stockholmban a főleg bevándorlók lakta részen, ott, ahol rengeteg muszlim lakik.

A Pride Järvát Jan Sjunnesson rendezi, aki a Samtiden nevű weboldalnak volt a főszerkesztője, aminek a tulajdonosa a Svéd Demokraták (SD) párt. A bevándorlás-ellenes párt a 2014-es általános választások óta a harmadik legnagyobb politikai párt a svéd parlamentben. Sjunnesson most az Avpixlat xenofób, szélsőjobboldali weboldal szerkesztője.

A hivatalos Pride szervezői, a svéd LMBT-szövetség és antirasszista csoportok is elítélték az akciót, arra hivatkozva, hogy a szélsőjobbosok a melegeket felhasználva akarják provokálni a muszlim bevándorlókat, és ellenségeskedést akarnak szítani a muszlim és a meleg közösségek között, és hogy a Pride arról kellene, hogy szóljon, hogy a város szívében, a szívükben büszkeséggel vonulhassanak fel az LMBT-közösség tagjai bárkivel, aki csatlakozna hozzájuk. Mint mondták, Jan Sjunnesson régóta szítja a gyűlöletet a muszlimok ellen, és nem támogatja a melegek jogait.

Az 57 éves egygyerekes Sjunnesson az Al Jazeerának visszautasította a vádakat, hogy homofób vagy idegengyűlölő lenne, és azt mondta:

„Régen biszexuális voltam, most házasságban élek egy indiai nővel, szóval rasszista se vagyok, de ellenzem Svédország iszlamizálódását.”
Sjunnesson azt mondja, itt az ideje, hogy ne csak Stockholm közepén lehessen Pride-ot tartani. Mint mondta:

„Azért választottam a területet, mert azt hiszem, jogunk van bárhol felvonulást tartani, és nem szabad hagynunk, hogy Svédország iszlamizálódása nőjön, és megállítson bennünket bármiben, amit csinálni akarunk.”

Forrás és folytatás: 444
SPF: a melegek felhasználása nem túl jó ötlet, ugyanakkor a problémára sikerült ügyesen rávilágítania. 
Ha valaki bevándorol a svédekhez, tiszteletben kellene tartania azt a kultúrát. Ha ennek része a nyitottság, akkor azt. Márpedig ez most nem így van, és az iszlamizálódás is komoly probléma.
Jó példa még a Merkeltől kérdező aranyos palsztin kislány, aki már most, gyerekként Izrael nem létezéséről  álmodozik, de azért szeretne Németországban maradni, és tudja, hogy a szólásszabadság mindenek feletti.
Ennek az egésznek vajon mi lesz a vége?!

2 megjegyzés:

  1. izmus=agyilag vakság, blokkolt gondolkodás=kettős mérce anélkül hogy észrevenné még ha az arcába tolják is a leckét.
    ergo: izmus = társadalmi fertőzés
    a vége hogy a kislány mikor felnő és kötelező lesz azt csinálnia amit a kötelező férje kíván szimplán kiiktatja magából az eu-s jogok elismerését majd vesz egy jegyet is-be és visz magával technológiát meg fegyveralapanyagot, avagy zsetont. és mormol hozzá valami mantrát amíg tényleg el nem hiszi amit mormol, azzal meg indokolja a már most gyakorolt jelmondatért való "küzdelmet"...
    erre nevelték, ezt a programot kapta, ha értelme is lesz, leveti más ingjét és érteni, dönteni, élni kezd... egyébként emberileg és testileg is, szimplán tepsi és kuka a vége, addig is nem lesz több mint a bezáródott gyermeteg ösztönlény 1 felnőtt testben.

    VálaszTörlés