2015. július 1., szerda

Zenész hírek a nagyvilágból 189. - Hodorkovszkij biszex lett

Lugano - Biszexuális lett a börtönben az orosz üzletember, egykor a világ 16. leggazdagabb embere, akit nagy értékű csalásért és az orosz állam megkárosításáért nyolc év börtönre ítéltek, ám két éve elnöki kegyelemmel kiszabadult.

Mihail Boriszovics Hodorkovszkij (51), akit Putyin ellenlábasaként tartanak számon, a szabadulása után Németországba repült, ma már Svájcban él. Egy helyi rádiónak vallotta be, hogy a börtönévek alatt kezdett el vonzódni a férfiakhoz is. Azt viszont nem árulta el, hogy a feleségével él-e még. Egyébként két házasságából négy gyereke született.

- Manapság nem igazán hagyományos a szexuális orientációm – vallotta be az RSI Rete Due rádióban az üzletember. - Túlságosan sok időt töltöttem orosz börtönben ahhoz, hogy megtanuljak ugyanúgy élvezetet találni mind a nőkkel, mind a férfiakkal létesített kapcsolatban. 

Forrás: Blikk
SPF: hűha, a nemzetközi helyzet fokozódik. Komolyra fordítva a szót, érdekes téma, hogy a börtönélet milyen hatással van a szexuális orientációra vagy szokásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése