2015. május 12., kedd

Zenész hírek hazánkból 51. - Fiatal kreatívokat vár a Pride pályázata

A Szivárvány Misszió Alapítvány és az Europress a 20. Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás akalmából online és print hirdetések ötletét várja a kreatívoktól. A jelentkezési határidő június 10. 
Pályázatán pozitív hangvételű online és print hirdetések készítését várja a Szivárvány Misszió Alapítvány az általa szervezett Budapest Pride Fesztivál és Felvonulásnak. A jelentkezéseket a palyazat@europress.hu  címre várják június 10-ig, az emailnek az alábbiakat kell tartalmaznia: név, születési hely, dátum, iskola és/vagy munkahely megjelölése, párban vagy egyedül indul a pályázó.

A megmérettetésen minden olyan 30 év alatti fiatal kreatív vagy kreatív páros részt vehet, aki vizuális tervezés képzésben vesz, vagy vett részt a közép- és/vagy felsőoktatásban és/vagy OKJ-képzésben, vagy kreatívügynökségnél dolgozik. 

A pályázat menete
Miután a pályázó jelentkezett emailben, visszaigazolást kap a pályázat helyszínéről, az érkezés időpontjáról és a szükséges felszerelésről. A verseny június 17-én lesz, a briefet ekkor kapják meg a résztvevők, a pályamunkák elkészítésére 9 óra áll rendelkezésre, majd a munkákat a zsűri a helyszínen bírálja el és még aznap este eredményt is hirdetnek. 
A másik kiíró, az Europress június 17-ig ingyenesen hozzáférhetővé teszi a Getty Images nemzetközi fotóügynökség adatbázisát a jelentkezők számára. Ők a belépéshez szükséges belépési kódokat a verseny helyszínén kapják meg.
A nyertes pályamunka lesz az idei Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás egyik hivatalos hirdetése, ami megjelenik majd a legnagyobb hírportálokon, a Kreatív print és online felületén. 

Forrás: Kreatív
SPF: hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése