2013. augusztus 21., szerda

Zenész hírek a nagyvilágból 125. - Egy csók miatt buzizták le a futballistát Brazíliában

Míg az orosz futónők dobogón váltott csókjaira [1] könnyen adható magyarázat, addig a Corinthiansban játszó Emerson Sheik férfi barátjának adott csókot elfogadhatatlannak tartják a szurkolók.

Emerson Sheiket a Corinthians vasárnapi mérkőzése után fotózták le egy étteremben barátjával, Isaac Azarral. A fotót aztán ő maga posztolta ki az Instagramon. A Corinthians-drukkerek egy csoportjának azonban elfogadhatatlan, hogy Emerson megcsókolt egy férfit, és ennek kifüggesztett drapériákon a hétfői edzésen hangot is adtak, amikor lebuzizták.

Emerson Sheik nem érti a felé áradó haragot, őrültségnek és szükségtelennek nevezte, és megállapította, soviniszta a brazil futballközeg. Azt mondja, csak egy vicces pillanatot örökítettek meg, a vacsorán ráadásul jelen volt a barátnője is. A megcsókolt barát felesége pedig éppen állapotos, és a harmadik gyereküket várják.

Azar egy interjúban később azt nyilatkozta, a fotóval a homofóbia ellen próbáltak tiltakozni.
Később néhány szurkoló is felkereste a klubot, azt mondák, ők egyáltalán nem homofóbok, de ha Emerson Sheik ilyesmiket csinál, jobb, ha másik csapatot keres magának.

Forrás: Index
SPF: kezdem elveszíteni a legfontosabbat, a hitemet, hogy ez az egész az én életemben pozitív irányba változna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése