2013. május 30., csütörtök

Így fog kinézni a "Filmalap első melegfilmje"



Megérkezett a magyar Túl a barátságon előzetese, azzal a különbséggel, hogy a főszereplők nem cowboyok, hanem fiatal magyar és német focisták.

Császi Ádám tavaly forgatta le Kiskunmajsa környékén a Viharsarok című drámáját, amit az Index a Filmalap első melegfilmjének nevezett. Ami mondjuk igaz, meg hát én is beletettem a címbe. Császi filmje egy Németországban focizó fiatal srácról szól, aki egy kudarc után visszautazik Magyarországra, a többi kicsit egyelőre még homályos és az előzetesből sem egyértelmű a történet. A képek viszont gyönyörűek, főleg Rév Marcellnek köszönhetően, akinek egy csomó videoklip, rövidfilm és Kodaly Method-klip után ez a játékfilmes bemutatkozása.

Az előzetest fura módon nem a Filmúnió vagy a gyártó Proton Cinema tette fel a netre, hanem a Viharsarok német forgalmazója, az M-Appeal. A filmet ők árulják a cannes-i vásáron is jövő héten. Magyar bemutatóról még nincsen hír.

Forrás: Cink (ami egyébként egy nagy bloah, de ez most kivétel)
SPF: kiemeltem a lényeget. Meleg focisták egy művészfilmben - kell ennél több? Nagyon várom! Köszi, LEQ! Tényleg gyönyörűek a vágóképek.

2 megjegyzés:

  1. Ez elég jónak tűnik így a trailer alapján, a téma pedig kifejezetten izgalmas...

    VálaszTörlés