2016. február 17., szerda

USA, USA

Annyira silány és/vagy gyenge/semmilyen a felhozatal az elnökválasztáson, hogy nem is értem, hogy sikerült ezt most összehozni. Talán tisztább lesz a kép, ha már csak két jelölt lesz júliusban, de nagy formátum már nem lesz. Kivéve, ha Bloomberg jön. Ő mondjuk újíthatna egy nagyot. Obama se váltotta meg a világot, de úgy tűnik, mégis nagyon nehéz lesz pótolni.

9 megjegyzés:

  1. Ha a korábbi főmadámot nyomnák át a média-reklámarc választásukon, az is vicces lenne... Hilaryous?
    Habár, programozásuk alapján az arrafele lakó népek csak akkor tudnának megbirkózni egy női fővezér tényével, ha lezbi lenne, mert a feleség kérdése valszeg másképp nem férne a fejükbe... habár, a Husszein nevű "amcsi" vezír "felesége" is eléggé átműtött pasinak néz ki... második ránézésre méginkább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyszerűen csak nem látom benne az erős vezetőt. Meg öreg is.

      Törlés
  2. Szerintem Trump azért elég érdekes, mint jelenség/válasz az amerikai választók jelentôs részének igényeire. Marco Rubioban van még potenciál, de lehet, hogy ez majd csak négy év múlva lesz elég valamire. A demokratáknál most tényleg gyenge a felhozatal...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez az, erre van igény?
      Jó, nem meglepő, de kicsit elkeserítő. Persze nem új dolog, mindig mókás az elnökválasztási kampány. :)

      Törlés
  3. Trumpra azt hallottam egy 40 évig kint élttől, hogy ő az az ember akit így elnézegetnek, és hallgatják a hülyeségeit, de annyi hülyeséget beszél, hogy ezt még ők se hiszik el, és elnöknek tuti nem szavaznák meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz képest egész jól halad előre. Igaz, főleg a saját térfelén.

      Törlés
  4. ahogy a mintázatokat nézegetem fél-szemmel, ezek simán összehoznak egy döntetlent, ami alapul szolgálhat egy laza mű-polgárháborúhoz, aminek lenyomásával együtt bevezethetnek durván nagy változtatásokat. Minthigy ott az egész színjátékot alapvetően előre lejátszották s mindig csak előadják és médiázzák meg programozzák, így még a rahedli előregyártott börtönüknek s műanyag többszemélyes koporsóhegyeiknek is lesz tölteléke.
    Na persze ez jó ürügy a polgári védtelenség bevezetéséhez ( avagy teljes lefegyverzés ), chippeléshez meg egyéb diktatúranyalánksághoz, ami odaát soron következik a társadalmi ciklusaik vezérelt "sorrendje" szerint...
    De persze majd kiderül nemde? ;)

    VálaszTörlés
  5. Teljes lefegyverezés odaát? Az soha sem jön el, az tuti biztos... :)

    VálaszTörlés
  6. elég, ha csak annyinak marad amennyit a zöldkártyáért-zsoldosserek már elintéz, a hazafi elvégre nem irtana hazafit, addig meg jó lesz propagandának a "már megint gyerek halt meg lőfegyvertől", elvégre mindig a sajnáltatós bűntudatkeltősdivel főként a nőkön át veszik rá a birkaréteget hogy jóvá hagyják a leggázabb uralmi rendszert is, persze lépésenként, alaposan megmédiázva.

    VálaszTörlés