2016. február 29., hétfő

Évértékelő

Fura volt Orbán szájából, hogy nem akarunk homofóbiát importálni.

4 megjegyzés:

  1. Legalábbis nem azt az alapból minden nem-iszlámkodót kivégzős szintet, ahol a lakosság 99%-a ilyen-olyan ürügyből halállistán van már most is (iszlámiából nézve).
    Maradna az elhallgattatós szólni-még-szabad elnyomás szintjénél ahol a kreatív-és-munkaerő életben marad és kitermeli az adót.
    A mindenki csak bizniszel vagy rabol és csak néhány feleség melózik a földeken, na az a gatyamadzagösszehúzós nomád pásztornépes nemdolgozik világ ami tényleg csak gyilkos példával korlátoz... Node a Magyar Heteró és Meleg Polgárszövetség (Magyar Állam és Nép)minden tagja alapjáraton akar tenni és alkotni, ilyen-olyan síkon, elvégre nyelvünkben egykéntél a természet is-, az ember is-, az isten is ( nem a vallási isten ), nálunk egyszerű szabályozás elég, mert az emberek fejében-szívében többé-kevésbé rend van, csak pár vallásos fejében van elbas*va a morális iránytű, akik pásztor-nomádnép-eredetű gondolkodáskorlátokat erőltetnek egymásra és egyébként mindenkire is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól tartok, nem csak pár vallásos fejében van baj.

      Törlés
  2. Nem tudom, ki adta a szájába ezt az új irányú szöveget, ami itt is, és a Bildes interjújában is elhangzott, de a "ne importáljunk homofóbiát és nôi alsóbbrendûséget" gondolatsort nagyon profin kitalálták - az már más kérdés, hogy ezt komolyan is gondolja-e vagy sem, de igaznak igaz, és senki sem találhat rajta fogást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos Habony, a nagy mágus... :)

      Nekem új a homofóbia belekeverése, de ügyes hivatkozási alap. A nőké pláne, és tényleg nehezen kötsz bele.
      Elnézve az eddigi hozzáállást, azért nem túl hiteles most a homofóbia félelmével jönni.

      Törlés