2015. október 13., kedd

Zenész hírek a nagyvilágból 198. - Meleg migránsokat vett magához a német tartományi miniszternő

Egy 20 és egy 27 éves szíriai meleg fiatalembert fogadott be házába Petra Köpping szászországi szocdem integrációs miniszter. A két férfit melegségük miatt szóban és fizikailag is fenyegették egy drezdai menekülttáborban. Egy drezdai szervezet hét homoszexuális migránst közvetített ki magánszemélyekhez.

Köpping elmondta: „Másokhoz hasonlóan egy szükséghelyzetben segítettem, az embereknek tenniük kell egymásért”. A szocdem politikus önkéntes német nyelvórát is tart a migránsoknak. „Fontos, hogy megérthessük egymást és azt, hol vagyunk és milyen szabályok érvényesek”.

Forrás: Mandiner
SPF: no, ez derék! Régóta akartam erről írni, hogy migránsok vs. melegek. Sokan mondják, hogy szegény migránsok így meg úgy, amiben van is igazság, ha valaki valóban menekül, nem csak gazdasági menekült, de a nagy többségük simán homofób lehet, hiszen ilyen környezetből jön. A meleg migránsok viszont igazi menekültek. Őket bőven üldözik az összes országban, ahonnan a többség jön, és a hír szerint még a menekülttáborban is...

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek!
    Sajnos a többség nálunk sem azért elutasító velük szemben, mert a szívén viselné az enyomott csoportok sorsát, hanem azért, mert gyűlöl mindenkit (bennünket is).

    VálaszTörlés