2013. október 11., péntek

8:1

Én kérek elnézést... Szégyen.

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. a lófaszt!
      pont ezért nem kell. ami nem megy, ne erőltessük...a dolog kb. 30 éve nem megy, szóval tök felesleges pénzkidobás...

      Törlés
    2. De-de, egy ország van oda ezért a sportért, most is ezért visszhangos a 8:1, ha nem érdekleni a népet, nem foglalkozna vele mindenki.

      Törlés
  2. Nem tisztem védeni a jelenleg hatalmat az elődeiket sem, de azt valószínűleg tudja minden épeszű ember, hogy a sportban, zenében, s minden egyéb másban a sikerek nem egyik napról a másikra születnek. Azért bizony meg kell küzdeni. Meg kell küzdeni a mindennapokban, le kell küzdeni a lustaságot, a kedvtelenséget. Nem árt, ha van motiváció - s most nem feltétlenül az anyagi javakra gondolok! Állítólag mindent meg lehet tanulni, csak elég időre van szükség. S úgy látom, jelenleg (kb. a módszerváltás óta) átfordult szinte minden. Nem muszáj tanulni, bármelyik főzőműsorba be lehet kerülni a rövid hírnévért, ha elég trágár/közönséges valaki... Szmokingban bajos jó erkölcsről prédikálni, a mindennapokban kell úgy élni, hogy reggel nyugodtan nézz a tükörbe! De ezt hiába emlegeted olyan emberszabásúnak, aki zsebre tett kézzel beszélget, s közben vakarja... Ha egy bolhás kutyára rádobod a szmokingot, az is vakarózni fog - s minél bolhásabb/tetvesebb, annál jobban vakarózik. Ettől viszont senkinek nem lesz jobb. Ma 111 éve (1902. 10. 12.) a magyar labdarúgó-válogatott első hivatalos mérkőzését játszotta. A csapat kapitánya Hajós Alfréd, olimpiai bajnok úszó volt - ha már foci...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Küzdelem, motiváció - ezek mintha hiányoztak volna tegnap (is)...

      Törlés
    2. És ezeken a pénzszórás és a stadion nem fog változtatni, építsen belőle bár százat pártunk és Vezérünk.

      Igazad lehet amúgy a "nép" érdeklődését illetően, mert lám-lám, Kölcseyhez egyetlen hozzászólás sem érkezett még :P

      Törlés
    3. Na látod, erről beszélek. :)

      Törlés
  3. Tudod a véleményem, de tegnap hallottam egy igazán jót: 40 évre rendeletileg tiltsuk be a focit, és utána folytassuk az egészen apró gyerekek nevelésével kezdve. Merthogy fejétől bűzlik a hal itt is. Meg az egész hozzáállás, állítólag 14 éves koruk körül jönnek rá, hogy ha nem csinálnak szinte semmit, akkor is sok pénzük lesz, és onnantól megy lefelé az ív. Ezt már a kolléganőm mondta, akinek a férje fociedzőként dolgozik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendeletileg tiltsuk be? Ez nem túl demokratikus, liberális.
      Te is tudhatod, hogy a gyermekek körében még mindig a foci a legnépszerűbb sport.
      Más hozzáállás kell, nem betiltás.

      Törlés
  4. bennem az merült fel, hogy biztos hogy a pályán voltak a magyarok?

    VálaszTörlés