2016. augusztus 14., vasárnap

Egy hét

Imre Géza nem nyert aranyat, csak egy ezüstöt meg egy bronzot csapatban. Csak. "Csak". Ezen kár fanyalogni, óriási siker. Cseh Laci se nyert aranyat. De megint elhozott egy ezüstöt, és honnan állt fel! Ez az igazi teljesítmény. Sorolhatnám meg, azokat is, akik "csak" 5. helyezettek, stb. 
Bár lenne egy sport, amiben indulhatnék... :) Pláne érmes lennék. 
Tőlem még az is nagy teljesítmény, hogy hajnalban felkelek egy döntő miatt. Csak hogy lássuk a különbséget. Sajnos a nyunyók stírölése még nem olimpiai sport. Mondjuk abban azért egy dobogó befigyelne... :D

Tényleg mindenkire büszkék lehetünk.
És aki nem nyert, nyilván neki a legszarabb, hogy több év munkája nem hozta el azt, amit akart. Azért a többség nem jut el az éremig, ettől is olyan különleges.
Sokan mondják, hogy agyonnyomja őket az olimpia terhe, de mások meg pont ezzel nyernek. Nem tudom, nem vagyok sportpszichológus, de biztos csomó minden fejben dől el.
Egy dolog nem tetszett csak, amikor Verrasztó nem állt ki, de őt se kövezném meg, franc se tudja mit élt át a kudarc után, nem jót, az biztos.

Ja, meg a Knézy. Nem tudom, hogy miért nem mondta a menekült nevét, hogy tudatosan, vagy csak tényleg béna, őszintén, annyira nem is érdekel, azt se tudom, hogy tényleg verte-e a feleségét (mondjuk ez már erősebb azért, ha igaz). Viszont idegesít. Nem jó riporter. Ahogy - Isten nyugosztalja - az apja is idegesített. 



Forrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése