2016. április 18., hétfő

Zenész hírek hazánkból 79. - Leragasztották a melegbarát matricát a Konzervatív Hallgatók

A KHSZ szegedi tagjai akcióztak, saját matricával takarták le a melegbarát helyeket jelölő feliratot Szegeden. Ez a második hasonló akció a városban az utóbbi hetekben a SzegedMa.hu szerint.

A matricák a Szegedi LMBT Közösségért Egyesület Szivárvány-hetéhez kapcsolódnak. Az első Biztonságos tér feliratot a Belvárosi Mozi előtt ragasztották ki. A kezdeményezéshez önkormányzati cégek, civil egyesületek, vendéglátóhelyek is csatlakoztak. A Jobbik Ifjúsági Tagozata az MSZP városi irodája előtt tiltakozott a “szivárványos propaganda” ellen.

A Konzervatív Hallgatók Szövetsége első helyi akcióként saját, áthúzott 1968-as matricájával ragasztotta át az egyik Vitéz utcai étteremnél található Biztonságos tér feliratú matricát.

13001142 1552853241682102 4163492528130739045 n
Fotó: Konzervatív Hallgatók Szövetsége / Facebook

Forrás: Index, SzegedMa
SPF: egyszerre balkáni, prosztó, gáz, primitív és szomorú.

7 megjegyzés:

  1. ők az alacsony értelmű "értelmiség", avagy kultúridióták. Még azt sem fogták fel, hogy a konzervatív jelentése: begyöpösödött, változásra s így fejlődésre képtelen. ...
    Aki pedig nem fejlődik az mint az élet esetén, megáll/lehullik/lebomlik szimplán mert nem azt teszi amit az élet diktál... ( integrál, alkalmazkodik, befogadja a saját csoportjának eltérő adottságú tagjait ezzel is erősödve )
    No, de ha már a jobboldalt nézem, azt ők elfelejtették, hogy a magyar ember nem pusztít hanem teremt... nem tudom hogy mit akarnak konzerválni ha a saját történelmüket sem ismerik sem az ősiségüket sem az ősi tudást amit vakon s süketen kiabálva hordoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, hogy az "értelmük" elég alacsony...

      A konzervatív nem feltétlenül begyöpösödött. Ne belőlük ítéljük meg. Jelenthet értékőrzőt is.

      Törlés
  2. Ez már úgynevezett "háború". :D

    VálaszTörlés
  3. értékőrzőnek nem tekinteném,
    amelyik ennyire vakon megy és matrica-aktivistázik arra, amerre valami múltbéli felböffent politikai buborék "szél" sodorja őket, valószínűleg ők lesznek az első konvertálódni jelentkezők miután egy európai hatalomátvételt végrehajtó helyi mozgolódások és a már csendben szerveződő iszlám helyi "gárdák" ( igen, angol és francia nagyvárosokban már vannak ilyenek, még látszólag nem egységesek de egy mintára egy elven cselekszenek most is, most még agitálnak és ezáltal ön-hergelődnek, élvezik a lakossági zaklatásokban rejlő hatalomérzetet, eltelnek vele és gyakorlottan lesznek az ilyen egyéneik kb a korabeli SS iszlám ekvivalense, de ők már felkészültek, a helyiek meg még szépelegnek magukban, de felteszem minden felültelepített EU országban ez a szitu )
    megtámogatására beözönlik némi fegyveres haderő ami még csak itt-ott szétszórtan van, persze a köntösnél nem kell több egyenruha csak fegyverlőszer az meg már ott van. Amcsik beleavatkozni nem fognak látszatnál többre, a leendő katonai látszat-határvonalukat eleve pld bulgárián át húzzák már most, hiszen épp ők voltak a háttérhatalom eszköze ami ránkrobbantotta az arab világot, mint az utolsó olyan egységes kulturális-gazdasági blokkra ami a középkeleti háttérhatalomnak egy ideje ellenpárja -bizonyos szempontból de az ott még dogma szinten fontos hogy kinek milyen ötlete lehet és ki fejleszthet-, amcsiék meg ugye egy lavórnyi sós vízzel odébb terpeszkednek egyébként is, amíg iszlámék nem taposnak az őket is!! támogató nyugati bankárcsaládok lábujjára gazdaságilag, addig nem teszik érdekükké.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Őt/éket én se nevezném értékőrzőnek, én csak a konzervatív szó jelentésére reflektáltam. :)

      Törlés