2016. április 28., csütörtök

Prince

A The National Enquirer szerint az 57 éves popsztárt hat hónappal a halála előtt diagnosztizálták AIDS-szel, de visszautasította a kezelést, mert jobban hitt az ima erejében.

Az amerikai bulvárlap egy zeneipari forrásra alapozza állításait, aki szerint Prince nagyon rossz bőrben volt az utolsó hetekben. A névtelenséget kérő nyilatkozó szerint a popsztár a végén már alig evett, és az a kevés sem maradt meg a szervezetében. Azt mondta a lapnak, hogy Prince már a 90-es években HIV-fertőzött lett, hat hónappal a halála előtt pedig AIDS-szel diagnosztizálták.

A lap úgy tudja, hogy a Jehova Tanúihoz csatlakozó Prince elutasította az orvosi kezelést, és inkább imával próbálta gyógyítani magát. „Isten majd meggyógyít” – mondta állítólag a barátainak.

Forrás: Origo
SPF: engem teljesen meglepett, amikor olvastam a halálakor, hogy felesége volt. Azt hittem, full meleg. Valaki tegye már tisztába a dolgokat. Egyébként meg szomorú, hogy a siker-pénz-csillogást ő sem tudta feldolgozni, és nem az első, és nem is az utolsó ilyen sztár. Sajnáltam. RIP.

1 megjegyzés:

  1. azon kevés szerencsések egyike aki felismerte a hangját s az sokakban fülekre talált. Sajnos nála is indul a cincálás ami MJ után, noha kisebb szellőztetéssel. Az utolsó üzenet dolog azért jelzi, közvetlen előtte már tudta, vége a dalnak.

    VálaszTörlés