2015. április 12., vasárnap

Zenész hírek a nagyvilágból 175. - GayRomeoról vitt ki magyar melegeket az USA-ba szexrabszolgának, 155 év börtön várhat rá

Andras Vass155 év börtön is várhat a 25 éves V. András Jánosra, aki szexrabszolgának vitt ki magyarokat az Egyesült Államokba, írja a Miami Herald. A férfit csütörtökön ítélték el emberkereskedelemért és zsarolásért.

V. András János két másik magyar társával, B. Viktorral és Á. Gáborral prostitúcióra kényszerített fiatal férfiakat, volt olyan, hogy napi húsz órában. A cégüket egyébként Never Sleepnek (Nincs alvás) nevezték el.
A hatóságok szerint a magyar bűnbanda a GayRomeo.com meleg randioldalon keresztül vette fel a kapcsolatot két áldozatával, egy harmadikuk pedig a Miami Herald szerint „cigányokkal élt” férfiprostituáltként Magyarországon, vele V.-ék a Facebookon keresztül találkoztak.

A három áldozat vallomást is tett a négy napon keresztül tartó tárgyaláson. Ezekből kiderült, a Never Sleep cég még 2012-ben vitte ki a három, korai huszonéves magyart az Egyesült Államokba. Először New Yorkban kellett egy egyágyas, zsúfolt lakásban dolgozniuk, olykor webkamerák előtt is. A lakásban a zsúfoltság csúcsán nyolc férfi szexrabszolga élt, és dolgozott. A bűnbanda tagjai elvették áldozataiktól az útleveleiket, és megfenyegették őket, sőt magyarországi családtagjaikat is arra az esetre, ha nem hajlandóak dolgozni. 2012 augusztusában aztán a bűnbanda áttette székhelyét Floridába.

Hogy V. András János végül hány év börtönt kap, az majd június 2-án derül ki, legkevesebb 21, legfeljebb 155 év vár rá, ami azt jelenti, hogy elméletben 46-180 éves kora között szabadulhat. Á. Gábor és B. Viktor pere még tart. B. egyébként rendőrként dolgozott Magyarországon.

Forrás: Index
SPF: most majd évtizedekig fogják szanaszét k**** a böriben...

2 megjegyzés:

  1. Ő hamar megtudja mi a karma... kifejezetten neki: "ahol tegnap ököl".
    aztán csak az egyensúly kedvéért 2.

    VálaszTörlés