2015. április 23., csütörtök

Melegpornóban szereplő heteró férfiak

ogay.png
Kőkemény, macsó férfiak más férfiakkal közösülnek. Pénzért. Nagyon sokért. Nyilvánvaló, hogy a melegpornóban szereplő férfiak egy része nem meleg. Még ha a kamerák előtt azt is mutatják, hogy élvezik a másik férfival való szexet, a való életben, legalábbis ezt állítják, a nőkre gerjednek. Lehetséges? Igen.

Három férfival készült anonim beszélgetés, ami alatt kiderült, ugyan a nőkért vannak oda, de férfiakkal szeretkeznek a kamerák előtt. Ha nem az a fajta vagy, aki szabadidejében melegpornót néz, ám ha valamilyen oknál fogva mégis megpillantanál egyet, akkor azon se csodálkozz, ha a szereplők között esetleg mondjuk az osztálytársadat ismered fel. Vagy mondjuk a szimpatikus szomszéd srácot, aki minden nap a gyermekeit viszi óvodába.

Ugyanis melegpornót Magyarországon is forgatnak, s amint elkészül egy új rész, akkor Amerikában ezt úgy viszik, mint a cukrot. A magyar ifjak, akiknek sajtreszelőt megszégyenítően kockás hasa van és olyan mosolya, amit bármelyik fogkrémreklámban szereplő megirigyelhetne, ugyanis rendkívül kelendőek. És még valami. Bár, a kamerák előtt eljátsszák, hogy élvezik a másik férfival való szexet, a valóságban ők ízig-vérig heteroszexuálisok. (...)

Egy rokonszenves. szőke, kék szemű, kisportolt testalkatú srác ül velem szemben és kissé feszültnek tűnik. Csak miután megígérem neki, hogy nem nevezem nevén és hogy a lejegyzett beszélgetésből nem fognak ráismerni, kezd feloldódni. Tizennyolc éves korában egy pesti szórakozó helyen leszólította őt egy férfi azzal, hogy mivel jól néz ki, nem akar-e elkészíttetni magáról egy fotós portfóliót. Kecsegtető fizetség ígéretével meggyőzte. Ádám belevágott, elment a fotóstúdióba. Kíváncsiságból. És először csak pózolt. (...)

Ádám olyanokat is ismer, akik nem bírták azt a sok pénzt, és elszálltak. Kábítószerproblémákkal küzdenek és közel vannak ahhoz, hogy emberi roncsokká váljanak. Mert hát azért valljuk be, az, hogy valaki heteroszexuális férfiként más pasikkal szeretkezzen, nem egészen normális dolog. És még az erős férfijellemeket is megtörheti. Előbb vagy utóbb. Ez azonban már egy más történet.

Forrás és folytatásProminent blogon.
SPF: hát, na, érdekes. Túl sok minden jutott eszembe, ezért inkább nem mondok semmit. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése