2013. július 2., kedd

Ez mekkora!

Azért, mert a konzervatív ember szereti maga körül látni a könyveket, a lombos fákat, a gyerekeit, és a homokos rokonait. Az utóbbiakat szereti önmagukra bízni a társadalom manipulált ítélete és a minden lében kanál állam ostoba megnyilvánulásai helyett -- kvázi védi őket. A konzervatív ember szereti a kicsit és a közelit -- szemben a maffiózók grandiózus hazugságaival. Szereti maga belakni a világát -- mielőtt más lakja be helyette és viszi el a disznait. Szereti kialakítani a saját álláspontját a dolgokról és nem meghallgatni Semjén Zsolt és Gyurcsány Ferenc intelmeit. Szabadon szereti. A szerelmet is, másoknak is. >>> 1000 leütés

Ez igen, 1000%-ban egyetértek, minden szavával. 

6 megjegyzés:

  1. És mennyi hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.

    VálaszTörlés
  2. Én is, csak az a baj, hogy a hozzászólók nem képesek kilábalni a nagy magyar sötétségből és felfogni, hogy attól, hogy valaki a 21. században él, még igenis lehet konzervatív, nem pedig magyartalan, liberálbolsevik, buzi-zsidó-cigánybérenc hazaáruló.

    VálaszTörlés
  3. Nem a hozzászólókból kell kiindulni. Sajnos az internet világában elég aránytalan a sötétség és az értelem elosztása, és minden ilyen - egyébként tényleg kiváló - cikkre tíz gyökér reagál.
    De amíg vannak ilyen írások, addig nincs nagy baj. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban az írás a lényeg, de sajnos sok a gyökér is... :)

      Törlés