2015. szeptember 7., hétfő

Nem fogad be menekülteket az Egyesült Államok

Ez is érdekes, persze a saját migránsaikkal se tudnak mit kezdeni, meg egyébként is közel van az elnökválasztás... Nem is ezt várják el tőlük, hanem az iszlám államra (sic) kellene odahatni. Irakot kétszer is sikerül lerohanni, most meg az IS központja lett északon. Barack, pls. Ja, kampány van, bocs.

Forrás: Mandiner

1 megjegyzés:

  1. mert nem hülyék.
    ezt a szálat ők idejekorán elvágták anno egy szeptemberi napra alapozva.
    Látták ők is hogy az EU tőkeerősebb államainak kb harmada mostanra arab-félarab. kb átszivárgó menekültekként illetve azok másodgenerációiként gyakorlatilag már előnevelt leendő dzsihad-katonákkal van tele európa
    ( békés ember lehet, de békés muszlim aligha. nem béke a programjuk és nem is szeretet ). a németek meg nem csináltak nyolc gyereket családonként, a franciák se gyakran, az angolok se, ergo a benépesítés szépen kiiktatja az európaiakat.
    Most az erőszakos betelepítési hullám következik, azaz éppen történik, plusz a segítségkérés fedőszöveg alatt egy rakás képzett "sejt-mag" szivárog át.
    Csak nézz objektíven, akik blokkolják párszázan a magyar inftastruktúra egy régióját kb az úton széltében vándorolva és visszautasítják a segítséget is, csak mert nem teljesíti a magyar állam azonnal a követeléseiket, azok nem a segítségkérők, hanem az erőszakos benyomulók és nyomásgyakorlók azaz barakk obama országában helyből terroristának tekintenék őket ha ez náluk történik vagy az amcsik érdekszférájában... ők azok a pártíz százalék hangadó a tömegben és rejtett 'szentharcos' akik majd a célországba érve eszkalálják a háborújukat terrorral véresre festve a célterületet. a gyerek és a feleség az álca meg az erkölcsi kényszer a válogatás nélküli beengedésükre. pár hónap beépülés után szerintem már várható a nagyjából összehangolt eu-elleni terrorhullámuk, amint az előre felhalmozott közösségi humánerőforrást megdolgozták, ha ugyan már nincs előkészítve, példának említsem az angolból isis-be költözött angol-arabokat akik ott meg 'harcolnak' és pld lefejeznek webvideókon, ahogy az már történt is.
    Ez egy szimpla vallási alapon valláspolitikai ürügyön zajló gazdasági hódító háború újabb fázisa.
    Nem új minta, a keresztényektől, a katolicista szekta anyavallásától és egyéb többfázisú hódítást alkalmazó ársvallásokból/ideológiákból tanulták.
    Ha valóban segítségért menekültek volna akkor megállnak a tenger innenső oldalán ahol már nincs mögöttük géppityu meg saríjja, nem jöttek volna át már két országon és céloznának be még nyugatiabbakat / északiakat.
    Ha eu azt hitte hogy megint a magyar szívja meg az iszlám hódítást, hát ezt benyelték, ( nem gondoltam hogy valaha köszi orbán-t mondok, de amennyivel kevesebb problémás arab nyomul be, annyival kisebb az esélye hogy alantas nőket erőszakolnak meg mint itt angliában, ott franciában és ahova csak 'bemenekültek' ) persze kapjanak rendes ellátást, ha már úgyis csak átmenőben vannak akkor legalább ennek viszik hírét, pld angol hiradókban épp a magyar önkéntesek segítségnyújtását mutatták amikor épp odanéztem tán idén először,
    a kerítés miatt munkájukat vesztett s átkiabáló embercsempészeket hadd ne sajnálja már senki.
    A nyugati és északi népek országait éppen az a média 'adta el' a fenti módon iszlámiának a jótét-lelkesedésen keresztül propagált közelkeleti-távolkeleti bevándorlás által, akiket na mely testvérvallású országok is birtokolnak és irányítanak?... s akik hamarosan ökumeniába borulva vasalják össze a három-egykutya vallási szervezetet a totális hatalom céljából... valszeg...

    VálaszTörlés