2014. szeptember 22., hétfő

Miért jó buzik között lenni?

A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd érintéssekkel, vagy akár a heteró pároknál szokásos csókkal "árulják el" magukat. Azt gyanítom, hogy ez szorosan összefügg azzal, hogy itt mindenki másnak, mindenki mással is jobb egy városban élni.  Elmondom miért. 

Vay Márton írása. 

Forrás: Dinamó Műhely
SPF: valaki élt, járt Berlinben?

8 megjegyzés:

  1. Ja,de akkor még volt fal :-D te meg még tologattad a matchboxod :-D

    VálaszTörlés
  2. namost, ez majdnem 100 évvel korábban is így volt. aztán mi lett utána...

    VálaszTörlés
  3. Jártam, igen, bár nem kimondottan meleg helyeken. Máshol Nyugaton, pl. Barcelonában vagy Párizsban is teljesen megszokott, amiről a szerző ír, ráadásul azok a városok még szépek is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, meg Madrid is ilyen, de Marseille (külvárosa) vagy London arab negyede? :) Nyugaton.

      Törlés
    2. Ez is igaz SPF... Sajnos ahol a többség muszlim, ott azért nem nagy buli melegnek lenni, hiába nagyváros, hiába Nyugat. És a legtöbbször a burkás nők tudnak a legmegvetőbben rád nézni, nem is az arab srácok...

      Törlés
    3. Teljesen igazatok van (sajnos). Én csak arra szerettem volna utalni, hogy nem kell misztifikálni Berlint, mert szerencsére nem egyedi jelenség a Lajtától nyugatra.

      Törlés