2016. november 28., hétfő

Holnap tali

Hétfőn indul a közmédia első websorozata, mely egy gimnázium életét mutatja be.
Radnai Márk rendező a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta: a websorozat a gyakorlatban azt jelenti, hogy a részeket nem a televízióban, hanem interneten lehet látni. Ennek több előnye van: bármikor vissza lehet nézni, és ez a platform közelebb áll a fiatalokhoz.

Egy ugyanolyan értékű és minőségű sorozatról van szó, mintha televízióban néznénk, csak ezt az interneten lehet elérni – ismételte meg.
A sorozat címe: Holnap tali! Egy ifjúsági sorozatról beszélünk, a 12-18 éves korosztályt célozták meg, melynek egyébként nagyon kevés tartalmat készítenek az interneten.

Fontos, hogy nem véleményt formálunk róluk, hanem az ő nyelvükön beszélünk. Aki nem ebbe a korosztályba tartozik, annak is izgalmas lehet, hogy betekintést nyerhet, milyen az új generációnak az élete – fogalmazott a rendező.
Elmondta azt is, hogy az érettségiző diákoknál kissé idősebb színészeket szerepeltetnek. Olyanokat, akiknek kellően erős az egyéniségük ahhoz, hogy több évadon keresztül is lehessen őket nézni.

Forrás: hirado.hu, videó
SPF: csak azt tudnám mondani, hogy az én időmben ilyen se volt, de az én időmben annyira régimódi, hogy inkább nem mondom. :D Csak egy promót láttam, de az Aranyélet azért sokkal jobb(an motivál). :)

3 megjegyzés:

  1. Azt sikerült olvasnom, hogy csak egy pornót láttam, és nem értettem, hogy ez most hogy kapcsolódik az egészhez...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert ez jár az eszedben! :D

      Törlés
    2. Ó, szoktam én olyan csúnya dolgokra gondolni? :D :D

      Törlés