2016. május 11., szerda

Zenész hírek a nagyvilágból 220. - Túl sokat szidták a szurkolók, ezért visszavonul az első vállaltan meleg focibíró

Jesus Tomillero volt az első profi focibíró Spanyolországban, aki nyilvánosság előtt is elmondta, hogy meleg. A bejelentése nem sült el jól, most bejelentette a visszavonulását. Azért, mert túl sokat szidták a szurkolók.


Tomiellero csak nemrég vallott arról egy interjúban, hogy homoszexuális, de azóta folyamatos támadások érik. Áprilisban egy ifi meccsen érte először inzultus, majd egy hónappal később a Portuense és a San Fernando Isleño között zajló meccsen egymást érték a bekiabálások: "ott a buzi a tévéből", "a seggedbe fogsz gólt kapni te köcsög".

A bíró elmondta azt is most, bár a bekiabálások persze zavarták, ami igazán rosszul esett neki, hogy a közönség is csak röhögött az egészen. Ezután döntött úgy, hogy visszavonul.

Forrás: 444, 101greatgoals
SPF: szomorú. Úgy látszik, ott sem olyan jó a helyzet... :(

2 megjegyzés:

  1. Azért árnyalja a dolgot, hogy melegként a jobboldali kormánypárt helyi szervezetének simán tagja lehet a srác + a visszavonulás után Rajoy és a Podemos vezetôje is teljes támogatásáról biztosította. Magyarországon maximum az Együtt tartott volna egy mini-sajtótájékoztatót :)
    Sokkal inkább arról van szó, hogy a foci (és az ahhoz tartozó szubkultúra) nem érett még meg arra, hogy elfogadja a melegeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, köszi a kiegészítést! :)
      Igen, bár tartanánk már itt...

      Törlés