2016. május 1., vasárnap

Zenész hírek hazánkból 80. - Orbán: Csak egy férfi és egy nő alapíthat családot

Az Expresso című portugál lapnak adott interjúban a miniszterelnök azt mondta, "úgy véljük, hogy egy nemzet alapja a család, és ezt védeni kell. Világossá tesszük azt, hogy csak egy férfi és egy nő házasodhat össze és alapíthat családot." (...) A Polgári törvénykönyv szerint (...) a homoszexuálisok "csinálhatnak, amit akarnak, de nem köthetnek az állam által elismert házasságot - mondta.

"Egy alma nem kérheti azt, hogy hívják körtének. (...) Ha egy ember egy másikkal él együtt és nem akarnak gyerekeket, nem ápolja a több ezer éves magyar hagyományt, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik. Ha egy férfi és egy nő együtt él, összeházasodik, gyerekeik születnek, ezt hívjuk családnak. Ez nem emberi jogi kérdés, hanem nevén nevezzük a dolgokat" - jelentette ki Orbán Viktor.

Magyarországon már négy éve elfogadták az alaptörvényt, és az emberek elégedettek. Senki sem akar változtatni a szabályokon, vagyis az alkotmány jól működik - mondta a miniszterelnök az interjúban.

Forrás: HVG
SPF: de kitől kell megvédeni?! Jaj, de fárasztó már ez... A hülyeség ellen harcolni.

1 megjegyzés:

  1. az állam ami eredetileg a nép/polgárság/lakosság jóléti célú vezetése volt, mára gazdasági bűnöző-terrorcsoport, világszerte nagyon sok helyen amelyik nem alkalmazkodik a azt eredetileg létrehozó okcsoport alakuló igényekhez, hanem a szervezet háttérurainak érdekeit szolgálja. Ekként az állami elismerés és végrehajtás pusztán háttérúr-vagyoni érdek.
    Aki házasodik az nem állami elismerést keres hanem a környezetébe és rokonságába tartozó embertársak tudomásulvételét a párként élés tiszteletben tartására és a családként élés tudomásul vételére, holott a párként és családként élés tényét egyetlen rajtuk kívüli emberi-, vagy embertelen szervezeti vélemény/utasítás nem képes eltörölni, az személyes közös döntés ténye.
    Hogy ennyire nincs köze a magyar néphez, sem az ország lakosságához, szánalmas a rája bízott funkciók szempontjából.
    Számomra s minden általam ismert magyar ( nem az állampolgárság és lakhely, hanem nép szerint ) ember számára az orbán mára se nem rang se nem név, és még csak nem is magyar szó... de a viktor se meg a ráhel se.

    VálaszTörlés