2015. november 23., hétfő

Zenész hírek a nagyvilágból 201. - Melegbárokba járt és hasist szívott a szökésben lévő terrorista

Salah Abdeslam jelenleg a világ legjobban üldözött terroristája. A párizsi merényletek helyszínéről elmenekülő férfit, akinek testvére felrobbantotta magát az egyik támadás helyszínén, nemrég még Brüsszelben bujkált, több ezer rendőr üldözi. 

Közben pedig egyre több részlet derül ki a férfi életéről, az ilyesmi történetek felgöngyölítésében mindig élenjáró Sunday Times írt meg most sok mindent a 26 éves belga férfiról. Többek között arról, hogy Abdeslam rendszeres vendége volt Brüsszel melegbárjainak, és arról volt ismert, hogy rendszeresen ivott, hasist szívott és idősebb férfiakkal flörtölt. 

Más források szerint a férfi rengeteg időt töltött a PlayStation előtt testvére Molenbeekben lévő bárjában. A bárt épp nemrég zárta be a rendőrség, mert kábítószert árultak ott. Salah nemrég barátainál jelentkezett be Skypeon, ebből azt lehet sejteni, hogy még mindig Brüsszelben lehet. Ekkor beszélt arról is, hogy az Iszlám Állam területére akar eljutni. 

Forrás: 444
SPF: ki tudja már mi igaz ezzel kapcsolatban. Már látom magam előtt a kurucinfós szintű "buzi terrorista" írásokat. Persze nem ettől, de beteg az ilyen ember...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése