2015. november 6., péntek

Meleg karácsonyi vásár Bécsben

Pink Christmas in Vienna

2015.11.20.-12.23.
H-P 16-22, Szo-V 14-22 óráig
U4, Kettenbrückengasse megálló (Wehrgasse kijárat)

2015 novemberében és decemberében második alkalommal rendezik meg a Pink Christmas in Vienna karácsonyi vásárt melegek és leszbikusok számára.

A helyszín találó: A melegek és leszbikusok bécsi központjában, az U4 hatodik kerületi Kettenbrückengasse megállójánál, a Naschmarkt mellett rendezik meg 2015. november 20-tól december 23-ig a második karácsonyi vásárt melegek és leszbikusok számára. A Pink Christmas in Vienna ünnepélyes megnyitójára november 20-án 19 órakor kerül sor.

Számos forralt boros és puncsos stand, ízletes ételek, kézműipari termékek, valamint együttesek és DJ-k szolgáltatta laza zene biztosítja a kényelmes légkörű rózsaszín adventi és karácsonyi hangulatot. A 19 órától kezdődő, naponta változó színpadi program sokféle meglepetést tartogat. December 1-re az AIDS Világnapja alkalmából speciális program várja a látogatókat. A 60 kiállító standja naponta nyitva tart. Az idei mottó: "Pink loves - give pink a chance".

Forrás: wien.info
SPF: hogy mik vannak?! :)

4 megjegyzés:

  1. Marhaság ez a sok külön melegeknek szóló program, ha mindig azt akarjuk bizonyítani, hogy nincsenek "a melegek", és egy meleg is ugyanazt vásárolja karácsonyra, mint mások. Ami viszont tetszik, a magyar nyelvű honlap: az elszakított városoknak Pozsonytól Brassóig mikor lesz ilyenje?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet van benne valami, de lehet pont addig lesz, amíg nem egyenlő minden. Nekem is tetszik, hogy van magyar honlap.
      Pozsony, Brassó? Soha vagy soká.

      Törlés