2015. június 19., péntek

Zenész hírek a nagyvilágból 185. - A négygyermekes baltimore-i özvegy kertje túl buzis volt a szomszédok szerint, ezért most neten gyűjt pénzt arra, hogy még több szivárványos dolgot vásárolhasson

Julie Baker egy online pénzgyűjtő oldalon kezdett kampányt, hogy “könyörtelenül meleg” kertjét még könyörtelenebbül meleggé varázsolja. Ugyanis Baker egy cetlit talált ajtaján, amit egyik szomszéda hagyott ott. A cetlin ez állt:

via Facebook

Kedves Kenwood Avenue-i lakos. A kerted mára könyörtelenül buzis lett. Én és többen mások a szomszédságban arra kérjük, hogy tompítsd ezt le. Ez egy keresztény környék, és gyermekek élnek itt. Ha így tartod, kénytelen leszek rád hívni a rendőrséget.
Név nem szerepelt alján, csak annyi, hogy egy aggódó lakástulajdonos fogalmazta meg aggályait.

Baker azzal váltotta ki szomszédai rosszallását, hogy szivárványszínű lámpasort akasztott ki a kertjében. A lámpaburákra pedig a Szeretet és az Ohana szó volt ráírva, ami hawaii-i nyelven azt jelenti, hogy családi egység.

A levél megkapása után Baker úgy döntött, hogy még több, sokkal több szivárványra van szüksége a kertjében. A nő amúgy özvegy, négy gyermeke van, közülük a legfiatalabb középiskolás, és mint írta Facebook-oldalán, miattuk sem fog engedni gyűlöletnek.

Helyette bogarassággal, szépséggel, nevetéssel és szeretettel fogok harcolni, becsomagolva ezzel a házamat, kertemet és családomat.
- írta erről. Szerdáig több mint ötezer dollár érkezett a nő számlájára, amit mind arra használhat, hogy otthonát még könyörtelenebbül buzisabbá változtassa. (Baltimore Sun)

Forrás: 444
SPF: ott is van baj... Derék az özvegytől, szégyen a kereszténynek mondott valakiktől.

2 megjegyzés:

  1. - amíg a horogkeresztet nem magyarázzák el a gyereknek a maguk módján, addig az nem köt hozzá semmit a hasonló formák analógiáin túl.
    - amíg a szivárvány ábrázolásokat nem magyarázzák el a gyereknek a maguk módján, addig az nem köt hozzá semmit az egyéb színsorokkal való hasonlóságon túl.
    - a horogkeresztet többféleképp lehet, ősi szimbóluma a vetésnek s aratásnak irány szerint, avagy múltszázadi politikai jelkép.
    - a szivárványt is többféleképp lehet, főként boldogságot, békét, együttműködést, szeretetet jelent. persze utal az embertelenné elvakult fanatikusokra akik az előbbieket eltörölnék a Föld színéről az érző emberekkel együtt, ha hagynák az emberek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igaz.

      Bár a cikkben felnőttekről beszélnek, van, aki sajnos itt tart. :(

      Törlés