2013. szeptember 17., kedd

Zenész hírek hazánkból 33. - Elvetetné homoszexuális gént hordozó magzatát a magyar nők 91 százaléka

"ötezer nő között készítettünk egy felmérést, hogy milyen genetikai rendellenességnél szakíttatnák meg a terhességet. Megdöbbentő volt, hogy miközben a korai szívinfarktus génjét hordozó magzatoknak csak 31 százaléka nem születhetne meg, addig a férfi homoszexualitásért felelős génnel rendelkező magzatok 91 százalékát elvetetné az édesanyjuk”

Forrás: Bezzeganya
SPF: :(

2 megjegyzés:

  1. Ez nem lehet igaz... Egyszerűen nem akarom elhinni... Még Magyarországon sem lehet ekkora sötétség a fejekben!
    És ahahah, micsoda irónia: elvetetné az édes(!!!)anyjuk

    VálaszTörlés
  2. Ez valóban nagyon szomorú, mert e mögött a válasz mögött csak az állhat, hogy az anyák megfosztják a képzeletbeli meleg gyereküket az ember-státustól, csak így magyarázható, hogy hajlandóak lennének egy már felvállalt, vágyott, elfogadott gyermek megsemmisítésére.

    Jó lenne tudni, milyen gondolati folyamatok zajlottak le a válaszadókban. Mert az is furcsa, hogy a korai szívroham kockázata miatt 31% elvetette volna a gyereket. Tehát akkor egy 30-50 évig tartó, de egyébként nem stigmatizált életbe sem érdemes belekezdeni? Egyáltalán, milyen kár érné a válaszadót a gyermek korai szívrohama miatt, amelyik azért talán a szülei halála után következne be?

    E miatt a "kontroll" válasz miatt gondolom, hogy van egy enyhe reménysugár, hogy a válaszadók úgy értelmezték a kérdést, hogy milyen tulajdonságokat nem szeretnének egy születendő gyerekben, nem pedig úgy, hogy milyen tulajdonságok miatt kellene megsemmisíteni valakit, ami ugyan szintén szomorú, de nagyságrendekkel kevésbé tragikus...

    VálaszTörlés