2016. június 15., szerda

Zenész hírek a nagyvilágból 224. - Melegmagazin címlapjára került Vilmos herceg

Vilmos herceg szerepel a legnagyobb brit melegmagazin e havi címlapján, írja a CNN. A brit trónörökös korábban találkozott a magazin szerkesztőivel, ahol a melegeket érő atrocitásokról, és verbális zaklatásról (bullying) beszéltek. "Senkit sem érhet zaklatás nem identitása, vagy más ok miatt, és senki nem érdemli meg azt a gyűlöletet, aminek ezek a fiatalemberek ki vannak téve" - nyilatkozta a megbeszélés után a herceg.

attA magazin főszerkesztője szerint évente sok meleget taszítanak öngyilkosságba, depresszióba vagy drogfüggőségbe az őket érő támadások. Ez ellen tiltakozva került Vilmos a címlapra.

"Senkit sem lenne szabad zaklatni a szexuális hovatartozása vagy bármely más ok miatt, és senkinek sem lenne szabad megtapasztalnia azt a fajta gyűlöletet, amellyel ezeknek a fiataloknak szembe kellett nézniük az életük során" – fogalmazott a herceg a magazinnak adott nyilatkozatában.

"Azt üzenem minden fiatalnak, aki ezt olvassa és akit zaklatnak a szexuális hovatartozása miatt, hogy ne tűrjön szótlanul – beszéljen egy felnőttel, akiben megbízik, egy baráttal, egy tanárral, a Childline civil szervezettel, vagy egyéb segélyszolgálatokkal és kérjen segítséget" – tette hozzá.

"Légy büszke arra, aki vagy, és ne feledd, hogy semmit sem kell szégyellned" – mondta.

Forrás: Index, HVG
Fotó: © attitude.co.uk
SPF: korrekt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése