2014. augusztus 18., hétfő

Zenész hírek a nagyvilágból 146. - Egy meleg férfi művészi aktusként egy éven át mindennap mással feküdne le

Mischa Badasyan 26 éves meleg férfi. Mint a Huffington Post cikkéből kiderül, gyakran érzi magát magányosnak, szexuális kapcsolatait rendre meleg közösségek számára létrejött társkereső appok (Grindr) és honlapok (GayRomeo) segítségével intézi, de ezekben sem lel igazi örömet és beteljesülést.

View image on TwitterBadasyan (neve alapján mintha csak egy Vonnegut-hős lenne) Oroszországban született, de Berlinben él, performanszművész. Szeptembertől pedig kiüresített magánéletéből alkot majd művet. Save the Date című darabjában arra akar rámutatni, hogy mennyire kiüresít napjaink felszedős kultúrája, ami jellemző a meleg férfiak világára is. (...)

Badasyan tudja, hogy bőven benne van, hogy nem jön össze a napi egy partner, de igyekszik majd a legjobbat kihozni magából. Regisztrált már oldalakra, volt nemi beteg-szűrésen, és talált már egy óvszergyártót, aki támogatni fogja. Már csak a férfiak vannak hátra.

Tervei szerint mind a 365 partnertől egy zálogot is fog kérni, hogy a végén a 365 tárgyból egy hely állhasson össze.

Az interneten persze rengeteg kritikát kap, ami kicsit árthat is a projektnek, mivel az eredeti tervek szerint nem mondta volna el egyéjszakás kalandokat kereső társainak, hogy ez az egész egy művészeti projekt része. 

Forrás: 444
SPF: hááát.

4 megjegyzés: