2014. július 22., kedd

Ernyei Béla leszbikus



Forrás: Heti Válasz
SPF: elég fura interjú...

4 megjegyzés:

  1. Nem furcsa, hanem szánalmas. Nem nagyon van középpontban mostanában gondolom, esetleg hamarosan kijön egy könyve, aztán valami hülyeséggel a címlap tetejére lehet kerülni.

    Az interjú első részében ő a nagy europér, aki hiányolja a mindenféle mássághoz való hozzáállásból a könnyedséget (ahogy ezt Ausztriában teszik, persze az újságíró belekérdezésével, amire a válasz : jaj persze azért itt is az a politikus, aki kioktatja a magyar kormányt európaiságból, az milyen korrupt már , meg amúgy is ballibeláris színházakkal kapcsolatos mutyijai vannak).

    És utána a váltás, a kötelező pont, mert ugye ez mégiscsak a Heti Válasz : Nagyon elfogadó ember vagyok, de azért mégis elfordítom a fejem a művészfilmek férfi csókjainál - és tovább folytatja a bullshittel, ami kb. egyenértékű a "már kötelező buzinak lenni" klasszikussal : és úgy érzem már néha, hogy szégyellnem kell magam heteróként.

    Mindezt valami pagoda előtt ülve, ebben a buddhistakrisnás, színes-szagos, laza, nyugat európai, művész-értelmiségi outfitben, hogy azért lássuk, hogy itt nem csupán holmi kormánypárti, keresztény-konzervatív szólal meg.

    VálaszTörlés
  2. lol, azon képen pont leszbikus nőnek néz ki

    VálaszTörlés