2019. május 16., csütörtök

Zenész hírek hazánkból 122. - Kövér, Gulyás, HírTv, IKEA

Kövér
Országgyűlés elnöke ugyanis arról értekezett, hogy ha az egyneműek örökbe fogadnának, pontosabban azok a homoszexuálisok, akik szeretnének gyermeket, azok hasonlóak a pedofilokhoz. Egyébként pedig "egy normális homoszexuális" az elfogadja, hogy nem egyenrangú más állampolgárokkal.

Gulyás
"Mi úgy gondoljuk, hogy minden gyermeknek joga van egy apához és egy anyához. Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kell felnőnie" - mondta Gulyás.
Én is úgy gondolom, hogy ez önzés azok részéről, akiknek saját gyerekük nem lehetne. 
"Amit én elmondtam, az nem áll éles ellentétben azzal, amit Kövér László elmondott", foglalta össze aztán Gulyás.

HírTv
Az LMBTQ-közösség egyéni pszichológiai érzetekre próbál emberi jogokat alapozni - hangzott el a Hír TV Terc című műsorában. Földi-Kovács Andrea vendégei egyebek mellett az egyre erőszakosabb genderlobbiról, a nemátváltoztató műtétek hatásairól is kifejtették véleményüket.

Forrás: Index, HírTv, IKEA
SPF: Most a melegeket kell gyűlölni? Amúgy is egy el nem fogadott kisebbség Magyarországon, ismét a gyűlölet faktorra hatnak. Mégis mi lesz a következő? A pogrom? 
Meg egyébként is: heteroszexuálisként nem önzés lemondani a gyerekről? Árvaházba tenni őket... Az abortuszról nem is beszélve...  
Ők mondják magukat keresztényeknek? Egyszerre dühít fel és keserít el végtelenül... 

Köszi, IKEA! 

60335255 3242134789145426 6060765708734693376 n.png

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése