2019. február 5., kedd

Zenész hírek hazánkból 119. - Megzsarolták a bajai lángosozót, ezért elmondta, hogy meleg

Baján az ellenzékkel szimpatizáló helyi tanárokat, illetve a lángosozót korábban üzemeltető, Szabó Richárdot támadta meg bejegyzéseiben egy blog, az esetről a 444.hu számolt be az elmúlt héten.

Szabó hétfőn este az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban elmondta, hogy egy névtelen levelet kapott, amiben állítása szerint megzsarolták: ha nem hagy fel a Fidesz támadásával, mindenki megtudja, hogy homoszexuális.

Szabó ezért a videóban közölte, hogy a névtelen levél állítása igaz: hívő, keresztény ember, és emellett meleg. A videó mellé írt szövegben kiemelte, hogy a szexuális orientációját magánügynek gondolta, hasonlóan a vallási meggyőződéséhez, ezért nem hirdette korábban nyíltan melegségét.

„Tudom, hogy sok, egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma... Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük" – írta a szövegben, illetve közölte, hogy hétfőn kapta a figyelmeztetést egy névtelen levélben, aminek alján csak a BNO rövidítés szerepelt aláírásként, ami szerinte a Bajai Nemzeti Oldalt jelenti. A lejárató névtelen oldal Bajai Nemzeti Oldal néven fut.

Szabó a videóban azt is elmondta, hogy nem enged a megfélemlítésnek, és indulni fog az önkormányzati választásokon.

Forrás: Index
SPF: annyira gáz, milyen emberek ezek?! Alja.

2 megjegyzés:

  1. Persze azért közben kiderült, hogy mégsem annyira coming out az a coming out...
    Értem én, hogy vidék, de azért Baja nem falu, nem hinném, hogy heteró kapcsolatra köteleznének egy férfit, aki 12 éve még melegszépségversenyen is indult.
    De persze önmagában a sztori gáz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem kötelezték arra. De önmagában gáz, igen.

      Törlés