2018. július 1., vasárnap

Amerika első meleg turistaparadicsoma / Saját gay beach élmények

Bianchi az 1970-es években az utazásai során jutott el Fire Island-re, amely akkor a fiatal, meleg férfiak mennyországának számított. A sziget egy csoport gyönyörű és karizmatikus meleg férfinak egyfajta utópiaként funkcionált az 1970-es években, amit Bianchi a különleges képein keresztül próbált bemutatni. 

Bianchi így írja le Fire Island-et: „Csukd be a szemed egy pillanatig, és képzeld el, hogy álmaid bulijában vagy! Mindenki, akit szeretsz és aki után rajongsz, ott van körülötted, az a zene szól, amit tizenévesen hallgattál, és nincs olyan hogy rosszul érzed magad. Táncolsz és szeretsz, körbe-körbe forogsz és szeretsz még egy kicsit és aztán minden barátod meghal.” Bianchi partnere 1988-ban AIDS-ben halt meg.

Forrás: Mai Manó Ház
SPF: és akkor egy kis személyes élmény, miután életemben először voltam gay beach-en. Durvaaa! :)  Leszámítva, hogy pont azok nudiznak, akiknek nem kellene, és igen sokan füveznek, valahogy furán, de nagyon szabadnak éreztem magam. Boldog, ölelkező, homokban fetrengő csókolózó párocskák a parton és a vízben is, illetve indokolatlanul sok kipattintott szépséges férfi. Jobbra-balra, mindenhol. Na, ők bekaphatják. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése