2018. április 3., kedd

Zenész hírek a nagyvilágból 258. - Egy holland nagymama kihímezte a legédesebb ajándékot meleg unokájának

A 85 éves nagymama egyszer meglepte meleg unokáját egy olyan hímzéssel, amely a hagyományos holland vonalvezetést és színvilágot követte, de a vásznon nem egy lány és egy fiú, hanem két fiú váltott csókot. Készült olyan változat is, amelyen két lány csókolja meg egymást, az egyik közülük ráadásul színes bőrű. És természetesen a lány-fiú felállásról sem felejtkezett el.

Miet nagyi unokái úgy gondolták, hogy létrehoznak egy Facebook-oldalt a nagymamájuknak. A követők száma 1500 felett jár, és a hozzászólások nagy része pozitív. Eleinte arra is volt lehetőség, hogy az oldalon keresztül korlátozott számban rendeljenek az érdeklődők a nagymama hímzéseiből, de ezzel most leálltak egy időre. A média nagyon felkapta ugyanis a toleráns nagymama történetét, és az unokák nem számítottak ekkora felhajtásra – olvasható friss, kedden délután közzétett posztjukban.

Azt írták: egyelőre megvárják, hogy elcsendesedjen körülöttük minden, utána meglátják, hogyan tovább, illetve milyen segítséget nyújthatnának szeretett nagymamájuknak ahhoz, hogy tovább hódolhasson hobbijának. Korábban azt is jelezték mindazoknak, akik a mama egészségéért aggódtak, hogy kizárólag a saját tempójában szeret dolgozni, nem szeretné túlhajszolni magát.

Forrás: HVG, Facebook

SPF: love.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése