2017. május 3., szerda

Zenész hírek hazánkból 96. - Meleglobbi alert!!!

Az ifjú KDNP-sek a meleglobbit sejtik a Momentum elnöke mögött

"Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere" címmel adott ki a KDNP egy közleményt. De a szerző valójában a fiatalabb generáció, a párt ifjúsági szervezte, az IKSZ (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség).
Az ifjú kereszténydemokraták amiatt ragadtak klaviatúrát, mert Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a svájci Neue Zürcher Zeitung című napilapnak adott egy interjút, amelyből kiderül az is, hogy elfogadhatónak tartja a melegházasságot. 

Fekete-Győr úgy fogalmazott (itt ellenőrizheti, aki tud németül), hogy
"az azonos nemű párok házasságának bevezetését ugyanolyan magától értetődőnek tartom, mint hogy Magyarország határait meg kell védeni."
Ezzel szemben az ifú KDNP-sek ezt úgy értelmezték, hogy Fekete-Győr a melegházasságot "sokkal fontosabbnak tartja, mint a határok védelmét, a magyar emberek biztonságát". 
Az IKSZ megjegyezte, hogy "a meleglobbi igen erős Európában, a társadalmi támogatottságánál sokszorosan nagyobb médiával, úgynevezett jogvédőkkel és álcivil szervezetekkel rendelkezik, sőt politikusokat is megvettek". És nem marad el a kötelező sorosozás sem a közleményből: "a legtöbb esetben bizonyítható módon Soros Györgyhöz köthető pénzekből finanszírozzák tevékenységüket és akcióikat".
Fekete-Győr András röviden reagált a közleményre: "újra megindult a lejáratás a tízezres Európa-párti tüntetésünk után. A Momentummal üdvözöljük a KDNP-t és a propagandagépezetet 2017-ben, ahol jogegyenlőség és határvédelem nem zárja ki egymást."

Forrás: Index
SPF: borzasztó ez a színvonal... Másrészt, a melegházasság támogatásával - ami amúgy derék - nehéz fába vágta a fejszéjét, mert a többség még elutasítja és félő, hogy a satuhülye kormányzati propaganda újabb kreált ellensége a meleglobbi lesz.  

2 megjegyzés:

  1. Ha már alkotni és jót létre hozni nem képesek, aláaknáznak, megosztást gerjesztenek és ócsárolnak, no de eleve más országot központba helyező vallást fanatizáltak magukba úgy, hogy fel sem fogják, tulajdonképp a saját hazájuk és népük ellenében ártanak. Gratula az ostobaságskálán elért magas szintjeikhez, ím, nekik még messze a megváltás.

    VálaszTörlés