2017. február 8., szerda

Zenész hírek hazánkból 93. - Az gender áfium ellen való orvosság

Az Egyesült Államokban zajló WC-háború, és a skandináv országokban a családok életébe beavatkozó gender-szocializmus létében veszélyezteti a családot.

Pogrányi Lovas Miklós 
AZ GENDER ÁFIUM ELLEN VALÓ ORVOSSÁG 

Szilvay Gergely: A melegházasságról – Kritika a klasszikus gondolkodás fényében, Századvég Kiadó, Budapest, 2016, 464 oldal, 3500 Ft 

A homoszexuális lobbi negyedszázados térhódítása

A homoszexuális lobbi létezése sokak számára még mindig nem magától értetődő tény. Igen különös ez, hiszen emberileg belátható időn belül (alig három évtized alatt) minőségileg és mennyiségileg is hatalmas változáson ment keresztül a homoszexualitás nyílt propagálása, ami aligha tekinthető véletlen folyamatnak. A szervezettség és a nemzetközi hasonlóságokat mutató mintázat jól felismerhető. A meleg lobbi nyílt színrelépése, vagyis a homoszexualitás társadalmi mértékű elfogadtatása térben és időben jól beazonosítható: A szervezett kommunikációs hadjárat az Egyesült Államokból indult útjára a nyolcvanas évek végén. A fordulatot Harvard Egyetemhez köthető Marshall Kirk és Hunter Madsen szerzőpáros After the Ball – How America will conquer its fear and hatred of Gays in the 90s c. könyvének megjelenése jelenti.

Kirk és Madsen kommunikációs stratégiája az amerikai társadalom tudatának átformálását tűzte ki célul, és a receptet, azóta világszerte alkalmazzák. A térhódítás Európában is sikeres, az öreg kontinensen egyik ország a másik után hozza létre az azonos neműek házasságának intézményét. 

Szilvay Gergely idén megjelent könyve kulturális háborúnk egyik igen jelentős frontján járul hozzá egy jól tartható hídfőállás kiépítéséhez. Tagadhatatlan ugyanis, hogy háború zajlik, melynek célja Európa (és a fejlett Nyugat) kultúrájának megsemmisítése. E háborúban az egyik ellenfél az LMBTQ lobbi.

A szerző doktorandusz, egyetemi oktató. 

Forrás és folytatás: Mandiner
SPF: húúú...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése