2015. január 19., hétfő

Apa és fia? Nem, házasok

B7kzX-SCIAEoP8P.jpg-large
View image on Twitter

Egybekelt férfi élettársával Stephen Fry neves brit filmszínész, író és tévés személyiség vasárnap a kelet-angliai Dereham városának anyakönyvi hivatalában.

Az 57 esztendős Fry a 27 éves Elliott Spencer színész-humoristával él együtt, nem olyan régóta: a brit sajtó tavaly nyáron figyelt fel kapcsolatukra.

Stephen Fry – aki egyebek mellett az Oscar Wilde életéről szóló, 1997-ben készült, komoly nemzetközi sikert arató film címszereplője volt, és akinek családfáján magyar nagyszülők nevei is szerepelnek apai ágon – a Twitter közösségi üzenőportálon jelentette be az esküvő megtörténtét. "Ketten mentünk be a terembe, beírtuk a nevünket egy könyvbe, s aztán egy emberként jöttünk ki. Bámulatos!" – üzente 8 millió követőjének a brit filmes és tévés híresség.

Fry színészként, Spencer pedig íróként írta be nevét a házassági anyakönyvbe. Mindketten Norfolk megyei lakosnak mondták magukat.  A Twitteren közzétett fotó tanúsága szerint mindkét férfi zöld szegfűt viselt a hajtókáján Fry leghíresebb szerepe, a homoszexualitása miatt meghurcolt Oscar Wilde 19. századi híveihez hasonlóan. Fry később viccesen azt mondta, hogy az esküvőn "tanúként" jelen volt egy Oscar Wilde-baba. 

A színész barátai szerint a Spencerrel való kapcsolat megnyugvást hozott Fry meglehetősen zaklatott életébe. A színész korábban súlyos depresszióval és drogproblémákkal küszködött, és 2012-ben öngyilkosságot is megkísérelt. A brit konzervatív kormány márciustól tette lehetővé azonos nemű párok házasságkötését Angliában és Walesben.

Forrás és kép: HVGIndex
SPF: 
1. Éljen az ifjú pár! 
2. Fogalmam sincs kik ők, de amikor megláttam a képet, azt hittem apa és fia... A 27 éves, de 17-nek kinéző srác hozzáment az 57 éves, de 67-nek kinéző bácsihoz?! Nem sok az 50-nek kinéző, de valójában is 30 éves korkülönbség?
3. Jó, hiszek az igaz szerelemben, de...
4. A bácsi mit akar a (kis)fiútól, a (kis)fiú mit akar a bácsitól?
5. Ha boldogok...
Csak ez a pár kérdés fogalmazódott meg bennem.

7 megjegyzés:

  1. Stephen Fry-t bírom, hatalmas arc az ürge. A kis srác fogalmam nincs, hogy ki. Elsőre furák így együtt, de ha boldogok, akkor hajrá! :)

    VálaszTörlés
  2. a.) ifjú :)
    b.) pedig alap angol humor a bácsi, híres ateista
    c.) a queer az furcsát /is/ jelent. eléggé az?
    d.) daddy-son gay porn :)
    e.) hoax, vicc
    f.) azért az a fiúka helyes :)
    g.) válnak majd? (bulvárrovat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. b.) Így se tudom. :)
      c.) Abszolút.
      d.) Mondjuk... :D
      f.) Na tessék. :) Mondjuk lehet mi is erre vágyunk majd 60 évesen? Talán nem.
      g.) Benne van.

      Törlés
  3. Stephen Fry írta a Making History c. könyvet is, ami itt hever az asztalomon, elviheted egy kicsit olvasni, legalább gyakorlod az angolt :D

    VálaszTörlés