2014. november 6., csütörtök

Zenész hírek hazánkból 41. - Modellmunkát ajánlott, és szeretőjévé tett több férfit

A rendőrök egy fővárosi kozmetikai szalonban fogták el a körözött salgótarjáni Sz. Tamást, akinek tavaly decemberben kellett volna börtönbe vonulnia két és fél évre amiatt, mert a bíróság szerint 2007–2010 között több millió forintot csalt ki 149 sértettől.

A 33 éves férfi főleg 16-24 közötti férfiaknak ajánlott modellmunkát egy divatholmikat forgalmazó cég marketingigazgatójának adva ki magát. Cserébe különböző összegeket utaltatott át a bankszámlájára, de munkát nem adott.

Tavaly nyár óta októberi elfogásáig újabb 161 férfi tett ellene panaszt, és kiderült, hogy jó néhányukat a szeretőjévé is tette. Őket később azzal tartotta sakkban, hogy kitálal a hálószobatitkaikról, ha feljelentik őt, írja a Police.hu.

Elfogása után a rendőrség börtönbe szállította a férfit korábbi büntetésének letöltésére, újabb ügyei miatt üzletszerűen, nagyobb értékre elkövetett csalás gyanúja miatt folytat ellene eljárást.

Forrás: Index
SPF: de most tényleg van 161 férfi (vagy nagykamasz, ha 16-tól...), aki ezt benyalja?! Ráadásul többeket meg is csinált... 

4 megjegyzés:

  1. Azért kíváncsi lennék rá, hogy hogy néz ki ez a pasas, no meg mivel vette rá azokat, akik a szeretői lettek, hogy azzá váljanak.

    VálaszTörlés
  2. Vannak emberek, akik nagyon jól tudják manipulálni a hiszékeny embereket. Erre nagyon jó példák a mindenféle szekták. És szerintem nem feltétlenül kell nagyon jól kinéznie az illetőnek, ha olyan a fellépése, akkor már nyert ügye van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamit biztos nagyon tud, ez nagyon sok ember.

      Törlés