2014. november 13., csütörtök

Ügyeink

Rettenetesen beteg ez a Munkaügyek... De jó. :)

Valamit baromira elrontottam, 87-es születésű a gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár. Persze úgy könnyű, hogy a szakmai gyakorlatot az Országgyűlésben kezdte. De legalább beszél nyelveket.

 
    Forrás

Mert az tényleg kínos, hogy Vida egy kukkot sem beszél angolul, bár az is érdekes, hogy Goodfriend meg majdnem folyékonyan beszél magyarul. Új infó, mi?! Nagy sumák az is. Melyik a jobb? Egyik se. 

Soha nem tudnék az oroszok barátja lenni, de az se tetszik, ami időnként Amerikából jön. 

Az is furcsa, hogy a liberális New York Times cenzúrázta Kertészt, mert nem azt mondta, amit hallani akartak. Akkor melyik a rosszabb, az illiberális vagy a liberális? 

Tényleg nem értek egyet a vasárnapi boltbezárással, bár derék érv, hogy legyen együtt a család, de miért ne lehetne együtt a vásárlásnál, az ebédnél, a moziban?! Ugyanakkor az sem egészséges, ami egy IKEÁban megy hétvégenként, bloáh. 

Hülyeség volt az internetadó is, ebben a formában biztos, de legalább visszakoztak. Diktatúrában ez szokás, vagy az demokráciában lehetséges?

A devizahitelesek jó nagyot lesnek majd, ha ezt a törvényt így elfogadják. Hamar az utcára fognak menni. Ugyanakkor már elég sokat kaptak, a forintos meg alig, sőt, aki nem vett fel hitelt, az meg fizeti az összeset, szóval... 

4 megjegyzés:

  1. Úgy látom, nem csak nekem tűnt fel Levente a ma esti hírböngészéskor :))) Ha nem lenne ilyen morcos, és lenne egy kutyája, simán mehetne Tüneményes fotóra. :)

    VálaszTörlés
  2. teljesen mindegy, hogy beszél nyelveket, ez Magyarország, itt elég, ha magyarul tudsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért nem árt néhány idegen szó ismerete. :)

      Törlés