2014. augusztus 30., szombat

Zenész hírek a nagyvilágból 150. - Bevallotta családjának, hogy meleg, az utcára tették

Daniel Pierce története azonban itt még nem ért véget. A 19 éves georgia-i meleg srác a coming outot videóra vette, amit hamarosan feltöltött a netre. Itt elég szép, hárommilliós nézettséget ért el vele, ezután egy adománygyűjtő társaság vette gondozásba a fiú ügyét.

900 90 ezer dollárt gyűjtöttek össze eddig neki ismeretlenek, hogy új életet kezdhessen. A család ugyanis, apja, mostohanyja és nagyszülei – mint az az elég szívszorító videóból kiderül – konkrétan az utcára tette.
A keresztény családban úgy gondolták ugyanis, hogy a fiú homoszexualitását maga választotta. Hiába mondja el a srác többször, hogy erről szó sincs. Végül, amikor arra kéri őket, hogy legalább a pincében lakhasson legalább, elzavarják.

A videót egyelőre nem kommentálta a család, mint azt a fiú egy helyi tévének elmondta, még mindig szereti őket, hiszen a családjáról van szó, de ami történt, megtörtént.

 
Forrás:
444
SPF: szerintem ilyen lehet az ördög maga, mármint az ilyen család, rokonok...

5 megjegyzés:

  1. Míly szép amikor egy vallásos megtagadja a teremtés azon elemeit amik nem érthetőek számára, csupán elfogadnia kéne mint a nap és a csillagok létét.

    VálaszTörlés
  2. Azért a srác szándékainak tisztasága is kétséges, ha az egészet fölvette és föltette a netre. Pláne annak fényében, hogy ezzel nem kevés pénzt "keresett".
    (Természetesen ez nem hitelesíti a család viselkedését.)

    VálaszTörlés
  3. Amerikában készült, ott minden lehet.
    Bár nem hiszem, hogy ezzel olyan sok pénzt kereshetett. 3 milliós nézőszám nem hoz annyit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért 90 ezer dollár nem rossz összeg...

      Törlés