2014. augusztus 22., péntek

James Franco lett az “ex-meleg” jogi aktivista

michael-movie-03Film készül Michael Glatze életéről, a forgatások pedig már zajlanak is. Glatze a meleg jogok egyik szószólójaként az egyik alapítója volt a Young Gay America szervezetnek. Azonban évekkel később rájött, hogy ő bizony “heteroszexuális”, azóta pedig ő lett a katolikus propaganda egyik legtöbbet emlegetett alakja, miszerint a melegnek lenni deviáns dolog, kinőhető, és persze gyógyítható.

A téma kétségkívül érdekel, a szereposztás pedig több, mint pazar. Michaelt James Franco alakítja a filmben. A barátja, Bennett a Hősök sztárja, Zachary Quinto lesz. Kettejük közös szeretője pedig Charlie Carver lett, aki a Teen Wolf-ban már megmutatta, mennyire fekszenek neki a meleg karakterek. A filmben fontos szerephez jut még a gyönyörű Emma Roberts, és a való életben a meleg jogokért küzdő Avan Jogia (Twisted) is.

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, a forgatások azonban már zajlanak. Kétségkívül megosztó lesz a film, hiszen a való életben is nagy port kavart Michael Glatze esete. Kíváncsian várom az alkotást. Alább megnézhettek pár képet a forgatásról.

Forrás: media-addict

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése