2020. január 6., hétfő

Elítélték a brit történelem legsúlyosabb szexuális ragadozóját, aki fiatal férfiakat erőszakolt meg

Legalább 30 évet börtönben kell töltenie, de utána sem helyezhető szabadlábra Reynhard Sinaga. A brit sajtóban a királyság történetének legádázabb szexuális ragadozójának nevezik a 36 éves indonéz állampolgárt, aki a manchesteri szórakozónegyed közvetlen közelében lévő lakásában 136 húsz év körüli férfit erőszakolt meg, és további 23-at bántalmazott szexuálisan, miután bedrogozta őket – az áldozatainak száma pedig meghaladhatja a 190-et.

A bíróság szerint a 2007 óta Nagy-Britanniában élő Reynhard Sinaga kora hajnalban ittas, fiatal férfiakat keresett az utcákon, akiknek alkoholt vagy szállást ígért. Az így magához csalt áldozatait elkábította és megerőszakolta. A bíróság szerint Sinaga számára jelentőséggel bírt, hogy áldozatai heteroszexuálisak legyenek.

A bűnlajstromát azért sikerült részletesen feltárni, mert klasszikus „trófeagyűjtő” volt: az erőszakos aktusokat mobiltelefonján rögzítette, a felvételeket és az ellopott tárcákat, órákat megőrizte. Rengeteg áldozat személyazonosságát még nem sikerült megállapítani, sokan ugyanis nem vették észre, vagy – ami valószínűbb – szégyellték a történteket, és nem tettek feljelentést.

Forrás: Index, 24
SPF: ez inkább nem kerül be a Zenész hírekbe... Mennyire beteg már, fiatal heteroszexuális férfiakat erőszakolt meg... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése