2019. szeptember 8., vasárnap

A kötsei orbáni vízió és a magyar melegek gyermekei

 avagy a meleg az új migráns, akit gyűlölni kell 

Orbán azt is megjegyezte, hogy az októberi önkormányzati választások után két problémás ponthoz is hozzányúl a kormány: szerinte az azonos nemű párok örökbefogadását illetően „van egy joghézag”, amelyet rendezni kell. Forrás: Index

SPF: tényleg nagyon szomorú ez az újabb vízió, terv, vagy nevezzük bárminek. Azt tudjuk, hogy amit Orbán elképzel, kigondol, az úgy is lesz. Nincs vita, érv, józan ész, semmi, ami ebben meggátolná. A szolgák pedig végrehajtják. 
Azonos nemű párok most sem fogadhatnak örökbe - hivatalosan. Ugyanakkor ez egyik fél egyedül örökbe tud fogadni. Hogy kit? Olyat, aki senkinek nem kell, SENKINEK, árva. Vagy az állam "gondozza", vagy senki. Na, ez megy most a levesbe. 
Lehetne érvelni, hogy miért ne tegyük ezt, hogy az állami gondozásnál sokkal jobb lenne nekik, de nem lehet. Nincs vita. Ellenség kell. Éppúgy, mint a buta sorosozás és a migránsozás. Most lesz egy régi-új ellenség. A buzi. Aki csak pedofil lehet, apa vagy anya nem. Aki ellen majd ismét megvédenek. 
Annyira elkeserítő, hogy 2019-ben a múltba megyünk vissza. Ma már se nem fiatalok, se nem demokraták. Abszolút az ellenkezőjét csinálják, mint a 90-es évekbeli vízióik. 
Biztos belekerül a sziklaszilárd 2/3-os alkotmányba, hogy ismét évtizedekig elrontsanak valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése