2019. március 25., hétfő

Dúró Dóra ostobasága

Benyújtotta határozati javaslatát az Országgyűlésnek a Mi Hazánk Mozgalom független képviselője, aki az iskolai szexuális felvilágosításban részt vevő civil szervezetek nagyobb kormányzati kontrollját sürgeti.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese vasárnapi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy az utóbbi időben „kétes hátterű”, szakmailag megkérdőjelezhető civil szervezetek bukkantak fel a köznevelési intézményekben, amelyekre nem vonatkoznak azok a szigorú törvényi előírások, amelyek egyébként léteznek az iskolákon belüli szexuális neveléssel kapcsolatban. (...)

A Parlamentnek benyújtott határozati javaslatban Dúró Dóra azt írja: nemcsak azért tartják szükségesnek a változtatást, hogy csak szakember végezhesse a felvilágosítást, hanem azért is, hogy „annak során kizárható legyen a szexuális irányultságok és devianciák népszerűsítését célzó ismeretterjesztés”.

Indoklásában kiemeli: „újabban intézményen kívüli, köznevelési törvény hatálya alá nem tartozó, megkérdőjelezhető szakmai hitelességű és több esetben a tagjaik speciális szexuális irányultságának képviseletére létrehozott társadalmi szervezetek tartanak szexuális témájú foglalkozásokat a nevelési- oktatási intézményekben”. Képviselőik pedig ezeken a foglalkozásokon „a szexuális kisebbségek hátrányos megkülönböztetése elleni felvilágosító tevékenység álcája alatt „érzékenyítő programnak” nevezett propaganda tevékenységgel kívánják befolyásolni a gyermekek szexuális fejlődését.

Forrás: HVG
SPF: még jó, hogy nincs nagy társadalmi támogatottságuk, bár abból kiindulva, hogy a Fidesz házi ellenzéke, sajnos még lehet is belőle valami... Hogy lehet valaki ennyire korlátolt?!

1 megjegyzés:

  1. Sajnos nem látják az egytől a kettőt,
    a szexuális irányultságok változatosságát
    nem lehet népszerűsíteni, mert már népszerű.
    ... szó szerint nép-szerű, hiszen a nép része,
    az emberek életének része,
    mindig is része volt és az is lesz,
    így vagyunk teremtve én meg látám, hogy ez így jó :D
    -majd ők is látják, ha karma szerint
    gyerekeik s azok gyerekei melegnek születnek-
    Persze, lehet félelmet és szégyenérzetet és bűntudatot
    programozni megértés helyett a fiatalabb korosztályba,
    sőt az idősebb korosztályokba is,
    Aki a saját népébe
    szándékosan egymás elleni félelmet programoz,
    szégyenérzetet és megosztást,
    az a népének ellensége.
    Biztos, hogy ezek a félelemkeltők és
    megosztásgerjesztők Magyar emberek?
    -kétlem-
    valószínűleg csak állampolgárok,
    vagy kölcsönkapott provokátorok.

    VálaszTörlés