2018. január 23., kedd

Orosz kadétok, lovászok...



Aztakurva, el se tudom képzelni, mi mehet ott esténként... :)
Kadét szeretnék lenni! Vagy inkább lovász, nem is tudom. :D
Ez már szoftpornó. :P



Oroszországban jelentős horderejű országos ügy lett egy videóból.

Az egész úgy kezdődött, hogy az uljanovszki polgári repülési főiskola növendékei felvették, ahogy alsónadrágban és az akadémiai uniformishoz tartozó sapkákban táncolnak a kollégiumban Benny Benassi Satisfaction című számára. Egy 2015-ös videó adta az ötletet, amelyben a brit hadsereg tagjai csintalankodtak.

Az uljanovszki akadémia nem értékelte a viccelődést, a lehető legszigorúbb fellépést ígérték a felvétel készítőivel és az abban szereplőkkel szemben. Az intézmény vezetője egészen odáig ment, hogy ezek az emberek nem fognak tudni elhelyezkedni a polgári repülésben. Az ilyesmit lehetetlenség megbocsátani.

A tény, hogy mindez egy köztévés műsorban hangzott el, már önmagában is mutatja, mekkora ügy lett az ártatlan táncikálásból. A fegyelem és a rend fontosságát hangsúlyozó rektor egyenesen a Pussy Riothoz hasonlította a kadétokat; azért börtönbe talán csak nem akarják küldeni őket, mint az orosz feminista punkokat, de a kirúgásuk szinte biztosra vehető. A sztorinak itt nincs még vége, sőt itt kezdődik igazán.

Az orosz közösségi oldalakon sorra jelennek meg a videók, amelyekben a kadétok mellett állnak ki a legkülönbözőbb oktatási és nem oktatási intézmények dolgozói, sportolók és a jó ég tudja, hogy ki mindenki.

Paródiavideók készülnek, amelyekben ugyanez a zene szól, és a főszereplők hasonló táncot lejtenek. Az online kihívások mintájára „Satisfaction challenge” címkével látják el a meghurcolt diákokat támogató felvételeket. Az alábbi videóban szépen összegyűjtötték a verziókat, látható benne a rjazanyi agrátechnikum diákjainak paródiája, a polgári védelmi akadémia hallgatóinak tánca, de építőmunkások és tengerészek is feltűnnek.

Forrás: 24.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése