2017. március 28., kedd

Fogadd el, b+!

Valamiért ott ragadtam Havas Henrik műsorán az ATV-n, ami ugye híresen ballib és mutatja az irányt a liber értelmiségnek meg mindenkinek, de teljesen ledöbbenve hallom, hogy mikről csacsognak. Havas, aki mindig önjáró volt, és nemrég lekurvázott valakit, ami belefér, fogaddelb+. nemde?! 

Szóval ott van Fatima, a Fekete Vonatból, aki kifejti, hogy Isten nem Ádámot és Ádámot teremtett, vagyis szerinte csak a férfi és a nő kapcsolata a normális, elfogadható. Havas helyesel. A fogaddelb+ cigány Fatima, akinek az egyik szülője fogaddelb+ muzulmán. Ha én elfogadom őt így, ő miért nem fogad el engem? És még a zenéjét is szerettem, de mostantól mindig eszembe jut a kirekesztő szövege.

Aztán jön Bódi Margó, a B. Guszti és a Fekete szemek fogaddelb+, hogy van ilyen együttesből, és kifejti, hogy a lovári fogaddelb+ cigány hagyományoknál teljesen normális fogaddelb+, hogy a 14 éves kislányt feleségül adják (adjákb+!) vkinek, aki jól meg is ejti őt, és hogy ez egy szép roma szokás, ne legyünk már felháborodva, meg hogy ő nem fog mással dugni, csak a férjével. csak éppen 14 éves korától kezdve. Így fogaddelb+ a szabad akaratot. Vagy a pedofíliát?

Aztán kifejti, hogy az ő írástudatlan őseik ma is érvényes fantasztikus fogaddelb+ szabályt alkottak, hogy a férjes cigányasszonyok nem érintkezhetnek más férfival, értsd nem ülhetnek le egy asztalhoz férfival, vagy beszélhetnek más férfival a férjük engedélye nélkül. Vagyis fogaddelb+ a középkort meg az érzelmi és értelmi intelligencia ilyen szintű visszamaradottságát. 

Hűdejó, főműsoridőben.

A melegek meg nem normálisak.

Na elmentek ti a ************! 

1 megjegyzés:

  1. a pokol az értelmetlenek számára készült,
    ők különbséget látnak és ítélkeznek,
    mindenki ott kezdi, van aki kinő belőle,
    no, ezek számára visszatetsző,
    amikor az értelmetlenek mennek főműsoron.

    Örülj inkább, hogy te már felnőtt vagy agyilag is,
    tudsz egyenlőséget tenni ember és ember között.
    Kevesebb karmikus tanulnivalód maradt.

    VálaszTörlés